|
|
18/06/2007 17:55 עדכון נוסף מהשטח - 6 וחצי שבועות ערב טוב לכל הקוראים.
כל מיני דברים עברו עלינו בשבוע האחרון.
קודם כל, היום הסרנו לעלם את החבישה מהרגל. צילום הרנטגן נראה יפה והעצמות מאוחות כראוי. הוא כרגע נשאר עוד יום-יומיים בבית כדי לחזק את הרגל לפני שיחזור לאחיו. אני מצרפת למטה תמונה של הצילום שלו מהיום הראשון כדי שתוכלו לראות בעצמכם את השבר.
עדיין לא נמצא בית לעלם ועזוז אבל יש התעניינות גדולה ומתכברת. אני מאמינה שבתוך שבוע - עשרה ימים כבר יימצא להם הבית שלהם. הכנות אחרונות לכל אחד מהגורים המכורים כבר נעשות ובקרוב נתחיל עם החיסונים והטיפולים הרפואיים.
הגורים מאוד נהנים בחצר, אך אלה שכבר חיה בבית באופן חופשי ויוצאת לטיולים מקבלת מפעם לפעם אח או אחות נוספים לטיול כדי שלא ישעמם. כמובן שתמונות מצורפות מטיולים אלה.
בסה"כ אין הרבה מה לספר עליהם כרגע חות מזה שהם גדלים להיות כלבים מדהימים שאני גאה בהם מאוד ומי שיחזיק בכל אחד מהם יהנה מהם המון!
נשאלתי בפרק הקודם מדוע סבתא ראזללה תבוא לגור איתנו. ראזללה היתה אצל אישה מקסימה שנאלצת לעזוב את הארץ ולא יכולה להחזיק בה יותר. מכיוון שזלי היא הנקבה הראשונה שלי והאמא של המלטה "B" האהובה שלי, אינני מעוניינת להעבירה לשום מקור אחר והיא תבוא לגור איתנו כאן. ייתכן אפילו שהיא תמליט עוד המלטה אחת לקראת השנה הבאה.
בסה"כ אין יותר מה לספר. אלו כל החדשות שקרו לנו. נשמיך לעדכן בכל שינוי וכמובן תמונות :)
|
 |
תגובות |
 |
|