|
|
05/02/2007 18:54 בני 9 יום והעולם נפתח שלום אנשים
אתמול היה לנו ערב התרגשות, ישבתי והאכלתי את אייל כרגיל ( אני עדיין עושה את זה פעם או פעמיים ביום ) ופתאום אנג'ל סובבה את הראש ומה אני רואה? עין מציצה עלי חחחחח זו הייתה הפתעה, ישר הלכתי לבדוק מי מהילדים פתחו עניים וגיליתי שנראה שאלו אניה, אנג'ל וארפל, כל השאר עדיין היו סגורים. היום בבוקר כולם היו עם עניים פתוחות.
כמו כן אייל הקטן ביותר כרגע התעכב אומנם לפתוח עניים אבל היה הראשון לנסות ללכת, כן כן עם עניים סגורות, כבר ציינתי שהוא שאהיד קטן? הערס של החבורה. מיד אחריו ניסתה אלדיב ומאז כל השאר מדי פעם קמים במין התקף כזה ומנסים ללכת. כרגע זה מאוד מתנודנד ולגמרי לא יציב אבל הם מנסים.
דרך אגב למרות שהילדים פתחו עניים הראיה עדיין לא מושלמת כמו בכלב בוגר. כרגע כל מה שהם רואים הוא צללים ותנועות חדות, הם ממש לא ממוקדים על כלום. האוזניים יפתחו יותר לקראת גיל ה 20 יום.
פתיחת העניים מוציאה בעצם את הגורים מהתקופה הנאוטלית שלהם, תקופה שבה היום תלויים לגמרי בטיפול צמוד של האם, לא היו מודעים לא לסביבבתם ולא לשום דבר מעבר לכאב, חום וקור. פתיחת העניים מוסיפה להם חוש נוסף לריח ומישוש ואנחנו צפויים לראות בקרוב סוג של משחק וזיהוי הדדי.
לקראת יום ה 20 שלהם יפתחו האוזניים של הגורים וחוש המשמיעה יכנס לתוקף, ביחד עם יכולת ניידות שתשתפר עוד ועוד עם הזמן הם יתחילו בצעדי ענק לכיוון גור מתפקד.
זהו אלה העידכונים להיום, קטן ומרגש , הפעם יש תמונות והם יעלו בעוד כמה רגעים. תצטרכו לסלוח לי על כתמי דם על העיתונים בכמה מהתמונות, פריטי עדיין מדממת מההמלטה ותמשיך ככה לעוד שבוע בערך, זהו דבר נורמאלי לגמרי אבל מאוד מלכלך, אנחנו מחליפים מצעים כל יום-יומיים אבל המקום עדיין טיפה פחות נקי ממה שהייתי רוצה.
|
 |
תגובות |
 |
|