|
|
27/06/2009 18:59 יום 58 ערב טוב למבקרי היומן,
מארם היום מסיימת את היום ה-58 להריון שלה. בימים האחרונים גדלה בקצב מסחרר ופעולות פשוטות כמו להתיישב או לקום מרביצה כבר קשות עבורה. בסה"כ החל מהיום מארם כבר יכולה שלהמליט בטווח תקין ימי הריון וכבר שלושה ימים שנערך מעקב פעמיים ביום חום גופה כדי להתכונן היטב להמלטה ולדעת שאני מוכנה עם ציוד מלא לסייע לה.
סילבר דואג ובודק אותה גם הוא פעמיים ביום, עובר על גופה מקצה זנב וקצה אף (בסדר הזה) ומוודא שהיא מרגישה טוב. מארם שנוהמת ומאיימת על כל אחד מחברי הלהקה הסאלוקיית שנו בבית, מגיבה אל סילבר דווקא בכשכוש זנב חביב ושמחה לקבל ממנו ביקורים ודאגה. סילבר, שזו היא ההמלטה השניה עבורו, גידל כבר את הגורים שלו מהמלטה "E",לקח חק פעיל בחינוך שלהם ובטיפול (שלא כרוך בהנקה). סיוע כזה מצד הזכר, האב, מאוד לא שכיח בכלבים בפרט ואף בגזע. חברים מגדלים מסביב לעולם נדהמים לשמוע כמה הוא מקסים ודואג לגורים שלו – אפילו עכשיו כשעוד לא נולדו.
כעת, כמו שהיה בשנה שעברה, בחדר השינה שלי שהוסב לחדר המלטה הותקנה מצלמת רשת שפועלת כמעט 24 שעות ביממה ומציגה את מארם בארגז ההמלטה שלה,תציג בשידור חי ורציף את ההמלטה עצמה ולאחר מכן את הגורים. רבים מן האנשים שואלים אותי אם החדירה הקבועה הזו לפרטיות לא מפריעה י ומדוע אני רוצה לחשוף את כל מה שקורה כאן לכל העולם (לחברים או לאלו שפחות) – אני עונה בפשטות שזו הדרך הטובה ביותר להעניק לבעלי הגורים החדשים להכיר אותם ולצפות בהם שלא בתמונות סטטיות, בכל שעה ובאופן טבעי כבר מרגע הלידה ואינני מרגישה שיש לי מה להסתיר ולכן אינני מרגישה שלא נוח או "חדירה לפרטיות".
כשהזמן יתאים אפרסם כאן את הקישור למצלמת הרשת כדי לאפשר גם לכם, קוראי היומן, הצצה בית הגידול – 24 שעות 7 ימים בשבוע. |
 |
תגובות |
 |
|